Mit főzzek ma? Kukoricaleves, citromos csirkemell és cornflakes-keksz a mai...
A mai menüvel egy igazán izgalmas kalandra hívunk. Repüljünk együtt az ízek fantasztikus világába!
NosaltyA mai menüvel egy igazán izgalmas kalandra hívunk. Repüljünk együtt az ízek fantasztikus világába!
NosaltyA mai fogások nemcsak szemkápráztatóak, hanem ízektől kicsattanóak is! Kerüljön az asztalra egy selymes sültgomba-krémleves, egy isteni fokhagymás-citromos csirkemell és egy finom vatta szelet.
NosaltyA mai menünkben szereplő fogások között nyáriasabbnál nyáriasabb ízvilágú ételalkotások szerepelnek, így bizonyosan elnyerik majd a tetszésedet. Kényeztesd magad mentás-joghurtos sárgadinnye-krémlevessel, citromos-olívás tepsis csirkével és mézes sült barackokkal.
NosaltyKifogytál az ötletekből, hogy mi legyen ma az ebéd vagy a vacsora? Akkor dobj össze egy fullos citromos húst, amihez szinte biztos, hogy az összes hozzávaló ott lapul a hűtődben.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...