A lusták kétösszetevős salátaöntete, ami garantáltan sikert arat
Megmutatjuk a világ legegyszerűbb salátaöntetét, ami amellett, hogy pofonegyszerű, még isteni finom is!
Szász NóriMegmutatjuk a világ legegyszerűbb salátaöntetét, ami amellett, hogy pofonegyszerű, még isteni finom is!
Szász NóriNapi Tipp: Biztosan te is találkoztál már a rozsdamentes edények alján található furcsa szivárványos elszíneződéssel. Ha szeretnéd, hogy újra ragyogjanak az edényeid, akkor kövesd az egyszerű és pénztárcakímélő tippünket!
NosaltyOtthon Tippünkből megtudhatod, melyik két alapvető konyhai alapanyagra lesz szükséged ahhoz, hogy rézedényeid, tárgyaid ismét régi pompájukban ragyogjanak.
Szász NóriHa csak egy egészen egyszerű, de mégis praktikus tippre vágysz, amellyel könnyebben facsarhatsz citromot a teába, keverheted a gyümölcs levét a sütemény tésztájába, vagy készíthetsz mennyei lemon curd-öt, akkor napi tippünk remek praktika lesz számodra.
NosaltyA salátaöntetektől a süteményekig, a savanykás citrom sok helyen felbukkan a konyhában. Na de mi van akkor, ha épp nincs kéznél? Ezzel a 7 alapanyaggal tudod helyettesíteni.
Szász NóriSzükséged lenne narancslére a süteményhez vagy citromlével dobnád fel a salátád, de nincs kéznél citromfacsaró? Ezzel a módszerrel minden egyes cseppet kinyerhetsz a gyümölcsből.
Szász NóriA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...