Mit főzzek ma? Borsóleves csirkeszárnnyal, grenadírmars és joghurtos citromhab a...
A mai menüsor első két fogása a magyaros vonalat erősíti, a desszert viszont ígér némi bohém könnyedséget.
NosaltyA mai menüsor első két fogása a magyaros vonalat erősíti, a desszert viszont ígér némi bohém könnyedséget.
NosaltyNapfényes, tavaszi menü vár ma mindenkire: mascarponéval gazdagított petrezselyem-krémleves, tejben omlósra főzött sertéskaraj és mentás citromhab a menüajánlat.
NosaltyNem klasszikus fogásokat mutatunk ma: a borsóleves mentával, a csirkecomb extra jamaikai fűszerekkel és babbal készül, a desszert pedig a nyarat idézi.
NosaltyMi is jobb annál, mint amikor a sütő (vagy serpenyő) oly' kegyes hozzánk, hogy omlósra süti nekünk a húst, együtt a mellé rakosgatott zöldségekkel... ilyen receptek következnek most!
NosaltyA pihenős napok után hamarosan újra munkába kell állnunk, de addig még hátra van egy remek ebéd.
NosaltyFőételnek, desszertnek is beillő édes tésztás finomságok őrjítenek meg ma! Lekvár, mák, túró...s minden mi jó!
NosaltyA fejlesztésnek köszönhetően valószínűleg sokkal kevesebb lesz a szemét az utcákon.
Új kutatások szerint a rendszeres kávéfogyasztás hatással van a koleszterinszintre is. A kávé típusa, mennyisége és még a fogyasztó neme is befolyásolja, hogyan hat koleszterinünkre a kávé.
A hosszú hétvége első napján nem szeretnél sok időt a konyhában tölteni, de szeretnél egy fincsi desszertet? A pohárkrém tökéletes választás.