Mit főzzek ma? Kukoricás krémleves, gyors csirkés quesadilla és gyümölcsös...
Különleges ízeket, könnyen elkészíthető, mégis laktató ételeket hoztunk nektek mára.
NosaltyKülönleges ízeket, könnyen elkészíthető, mégis laktató ételeket hoztunk nektek mára.
NosaltyA puding próbája az evés, a legnehezebb dolog pedig, ami a krémes édességet övezi, az a várakozás. Persze általában érdemes elég időt adni a pudingnak a dermedésre, nehogy (túlságosan) elcsapjuk a gyomrunkat. Addig is vígasztaljuk magunkat a lábasban ragadt maradékokkal.
NosaltyA puding egyszerre több különböző dolog is lehet: krémes, vaníliás finomság, amit mi is úgy főzünk, mint a nagymamánk, esetleg újhullámos, chiamagos reggeli, amit az Instagramon találtunk. A lenti lista ezeket ünnepli, mert megérdemlik, és főleg, mert mi is megérdemeljük.
NosaltySzombaton igazán különleges menüt ajánlunk nektek, amelyben, bár az alapanyagok jól ismertek, az ízek rengeteg újdonsággal szolgálnak.
NosaltyKönnyed kókuszkrémes levessel, teriyaki csirkével és frissítő chiapudinggal ünnepeljük a hétvégét.
NosaltyA mai menü egy kiadós levessel indul, amit könnyedebb saláta követ, a sor végére pedig egy trendi és egészséges desszert kerül.
NosaltyCsütörtökre igazi comfort food-okat hoztunk első és második fogás gyanánt, amelyek az otthoni tűzhely hangulatát idézik - mintha anyud készítette volna őket! Forró hagymaleves pirítóssal és húsos rakott kel vár, a végére viszont valami extrát tartogatunk: chiapudingot!
NosaltyGluténérzékenyként nem könnyű az élet, hiszen a glutén olyan finomságokban is megtalálható, mint mondjuk a kovászos uborka. Ráadásul jó pár olyan kedvenc van, amiről sokan azt gondolnánk, hogy gluténmentes, miközben nem az. A csomagolást és az összetevőket minden esetben érdemes ellenőrizni!
NosaltyTalán nem gondolkoztál még azon, hogy vajon elég jó-e a sodrófád, pedig van eltérés a különböző formájú nyújtófák között. Otthon Tippünkben eláruljuk, melyik a legjobb típusú sodrófa, és hogy milyen feladatra a legalkalmasabbak az egyes változatok.
Szász NóriNyakunkon az ünnepek, ilyenkor mindenki nagyot akar villantani süteményfronton – persze máskor sem árt, ha tényleg felejthetetlenné teszünk egy linzert, piskótát vagy muffint. Az alábbi alapanyagok bevetésével garantált lesz a siker.
Lakos BenedekA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...