Két lazacos fogás, ami nem olyan drága, mint amilyennek gondolnád
Ha lazacos ételekről beszélünk, mindenki valami puccos drága ételre gondol, pedig nem feltétlenül azok. Íme két fogás, amihez kevés hal is elég, így is kiadós és mutatós lesz.
GrétiHa lazacos ételekről beszélünk, mindenki valami puccos drága ételre gondol, pedig nem feltétlenül azok. Íme két fogás, amihez kevés hal is elég, így is kiadós és mutatós lesz.
GrétiNem mindig jut idő a desszert elkészítésére, de ha úgy érzed, valami nagyon hiányzik az ebéd után, akkor pikk-pakk összedobható kevert sütire essen a választásod, amit a kefir tesz különlegessé.
NosaltyKrémlevest a legkülönfélébb zöldségekből főzhetünk, a legkülönbözőbb színekben, ráadásul mindegyiket ezerféle mód ízesíthetjük. A lényeg csak egy: hogy minden tál leves kellően sűrű legyen!
NosaltyKönnyen és kellemesen laktató menüsor vár titeket, reméljük, ízlik majd: gombakrémleves, cukkinis rizottó és földimogyorós krokant vár rátok.
NosaltyMolnár Dávid hétköznap a 24.hu újságírója, hétvégén azonban vegán cukrásszá avanzsál, desszertkölteményeit, amelyek megszólalásig hasonlítanak az „eredeti”, nem vegán változatra pedig Instagram-oldalán és blogján osztja meg. Január hosszú évek óta a vegán táplálkozás hónapja, ennek apropóján beszélgettünk Molnár Dáviddal a vegán sütés-főzés rejtelmeiről.
Nem kell ahhoz, gyűjtőnek lenni, hogy egy-egy különleges és értékes papír- vagy aprópénzt magadénak tudhass. Elég, ha néha ellenőrzöd milyen visszajárót kaptál a boltban, ugyanis egy pár forint akár tízezreket is érhet.
Nem mindig jut idő a desszert elkészítésére, de ha úgy érzed, valami nagyon hiányzik az ebéd után, akkor pikk-pakk összedobható kevert sütire essen a választásod, amit a kefir tesz különlegessé.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...