A titkos összetevő, amitől szárnyakra kel a cookie-d
Ki ne szeretné a sütőből melegen kikerülő omlós cookie-t?! Napi Tippünkben eláruljuk, mi az a titkos összetevő, amitől még jobb lesz!
Szász NóriKi ne szeretné a sütőből melegen kikerülő omlós cookie-t?! Napi Tippünkben eláruljuk, mi az a titkos összetevő, amitől még jobb lesz!
Szász NóriKutatók egy új burgonyafeldolgozási technikát jelentettek be, amely segítségével a szervezetünkben lassabban szívódna fel a burgonyakeményítő.
Stuth-Nagy NikiAmikor melegíteni kezdjük a mézet, számos biokémiai változás történik az alapanyagban, ez tény. De ez azt is jelenti vajon, hogy a hőkezelés miatt kevésbé egészségessé vagy akár egyenesen károssá válik?
Szabó AnnaTalán nem tévedés azt mondani, hogy a magyar ember kedvenc körete a burgonya. Legyen az vajas tört, sült krumpli vagy tepsiben sült édesburgonya! Lássuk, te mennyit ismersz fel a krumpliköretekből!
Balogh LillaLehet, hogy többen hallottátok már a neten keringő hírt, miszerint a bazsalikom káros lehet az egészségre a benne található anyagok miatt. De mennyi igaz ebből?
Szabó AnnaAmikor üres a gyomrunk és kínzó éhséget érzünk, könnyen beleeshetünk abba a hibába, hogy megesszük vagy – isszuk az első dolgot, ami a kezünk ügyébe kerül. De ez nem feltétlenül a legjobb gyakorlat.
Még aranygaluska és guba ihlette diótorta-verziókat is mutatunk, tartsatok velünk!
Gomba, kurkuma, gyömbér – csak néhány a sáros víz összetevői közül. De vajon miért választják olyan sokan ezt a keveréket a kávé helyett?
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...