Rántott csirkecomb – ezzel dobolj a tányérodon!
Mondj egy húsételt, amit a gyerek és a család többi tagja is ugyanolyan szívesen fogyaszt! Itt a legjobb példa, a roppanós bundába bújtatott csirke alsócomb, azok a bizonyos dobverők.
GrétiMondj egy húsételt, amit a gyerek és a család többi tagja is ugyanolyan szívesen fogyaszt! Itt a legjobb példa, a roppanós bundába bújtatott csirke alsócomb, azok a bizonyos dobverők.
GrétiSörbunda, joghurtos bunda, palacsintabunda, melybe gomba, csirke, banán, alma, tofu vagy cukkini bújt. Melyiket kéred?
NosaltyNyár a tányéron: ezeket a fogásokat muszáj elkészíteni, amikor ilyen napfényes az idő. A mai menü kapros zöldbablevesből, bundás csirkéből és málnás túróhabból áll.
NosaltyPersze mindenki szívében különleges helyet foglal el a klasszikus rántott hús, a morzsás paníron túl mégis sokféle különböző bundába bújtathatjuk a szeleteket. Nézzük, milyen ruhát ölthetnek a húsok!
NosaltyHa szeretnéd, hogy gyönyörű paradicsomokat szüretelj le a nyáron, akkor ezeket a növényeket ne ültesd melléjük.
NosaltyMind álltunk már egyre bosszúsabban egy nagy láda répa, padlizsán vagy burgonya fölött válogatva, egyre mélyebbre túrva a kupacban a tökéletes darab zöldségért. Legközelebb ilyen helyzetben konzultáljunk a Napi Tipp alábbi listájával, ami segíthet a választásban.
Lakos BenedekMárcius 17-től érvénybe lép a boltokra vonatkozó 30 tételes árréstop, amivel kapcsolatban a boltoknak is megvan a véleménye, köztük a Lild-é is.
NosaltyA Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
Tovább növekszik a napokban bejelentett árréscsökkentésből következő problémák száma. A boltok mellett várhatóan a vásárlók is megszenvedik majd a döntést.
Ír halleves szolgál laktató levesként, ez nyitja meg a mai ebédünket. Kerül az asztalra továbbá rántott karfiollal töltött taco és olasz szőlős lepény is. Jól hangzik, ugye?
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!