Több száz forintot kértek egy büfében egy szendvics szétvágásáért
Csupán annyit kért az egyik vendég, hogy vágják ketté a szendvicsét, ezért pedig igencsak komoly összeget számoltak fel neki a büfében.
NosaltyCsupán annyit kért az egyik vendég, hogy vágják ketté a szendvicsét, ezért pedig igencsak komoly összeget számoltak fel neki a büfében.
NosaltyVan olyan büfé, ahová már felvették a teljesen személyzetet, azonban akadnak olyan vendéglátóegységek, ahová napi 30 ezer forintért sem találnak szakácsot.
NosaltyNagy bajba kerülhetnek azok a balatoni büfék, akik nem tesznek eleget az új rendelet által előírtaknak.
NosaltyMeghatározó gyermekkori élmény maga az iskola és az iskolába járás is, ennek az élménynek pedig egy külön kedves része az iskolai büfé, ahol különböző nyalánkságokra szórtuk a pénzt. Ezek voltak a szerkesztőség tagjainak kedvencei.
NosaltyA Római-part egykor egységes képet mutatott a hekkbüfékkel és lángosozókkal. Sok víz lefolyt azonban azóta a Dunán, és bár hekk és lángos is bőven akad, ma már sokkal színesebb képet nyújt a mi a kis óbudai riviéránk. Különböző stílusokat és hangulatokat hoztunk el a Rómaifürdő és a Kossuth Lajos üdülőparton délről észak felé haladva. Aztán indulás!
NosaltyLényegében magyar hal a hekk: nincs az a vízparti település, ahol ne árulnák az eredetileg fejével együtt igazán fenyegető, húsának íze, vakító fehérsége miatt mégis nagyon népszerű tengeri ragadozó halat. Mutatjuk az ország szerintünk legjobb hekket áruló helyeit.
NosaltyNagyon elszálltak az árak a F1-es verseny helyszínén. Kisebb vagyont kellett költeni egy-egy étkezésre.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...