Heti Menü – karfiol, brokkoli és kelbimbó boldogít minket
A héten adunk az emésztésünknek, és teletoljuk rosttal: brokkolival, kelbimbóval és karfiollal sütünk és főzünk, lesz itt leves, rakottas, rántott verzió, csak győzzetek választani.
NosaltyA héten adunk az emésztésünknek, és teletoljuk rosttal: brokkolival, kelbimbóval és karfiollal sütünk és főzünk, lesz itt leves, rakottas, rántott verzió, csak győzzetek választani.
NosaltyA brokkoli örök kedvencetek, és olyan jól áll a húsételeknek (is). Süssük rakottasokba, adjuk rántott hús mellé sok-sok vajjal, öntsük le sajtos/tejszínes szósszal, vagy tegyük ázsiai ételekbe, hiszen például a szójaszószt is nagyon szereti.
NosaltyNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
NosaltySzükségünk van olyan alapanyagokra, amelyek természetesen is feltöltik vitaminraktárainkat. Erre kiváló megoldás például a citrusok fogyasztása. Ezúttal a salátátokba csempészünk némi narancsot!
NosaltyMost sok helyen olcsóbb az áfonya, csapj le rá, és tedd tortába: ha közeleg egy családi szülinap, ha nem, mindenképp sikere lesz, és imádni fogja, aki kóstolja!
NosaltyMa egy meleg, ázsiai stílusú csirkelevessel indíthatjuk a napot, majd egy köret következik, ami főételként is megállja a helyét, sütőtökből, továbbá egy sós, káposztás csiga is várat magára.
Ma olyan csirkemellrecepteket vonultatunk fel nektek, melyek kivétel nélkül mind puha bundát kaptak.
Új kutatások szerint a rendszeres kávéfogyasztás hatással van a koleszterinszintre is. A kávé típusa, mennyisége és még a fogyasztó neme is befolyásolja, hogyan hat koleszterinünkre a kávé.