7 szaftos brassói, mely után mind a 10 ujjad megnyalod
A brassói remek egytálétel, mely akkor az igazi, ha a pecsenye nagyon szaftos, a krumpli pedig igazán ropogós. Na meg persze akkor, ha egy kis savanyúság is kerül mellé.
NosaltyA brassói remek egytálétel, mely akkor az igazi, ha a pecsenye nagyon szaftos, a krumpli pedig igazán ropogós. Na meg persze akkor, ha egy kis savanyúság is kerül mellé.
NosaltyHúsos tokányból számos fajtát ismer a magyar konyha. De a brassói az brassói. Sok fokhagymával, a sertés legnemesebb részéből, szűzből az igazi, bár eredetileg marhából készült. 8 fővárosi éttermet ajánlunk, ahol az állandó kínálat része.
NosaltyAz étel, amelynek csak a neve apró, az ízélmény viszont hatalmas! Retró, klasszikus és hagyományos magyaros fogás, de örökké szeretni fogjuk!
NosaltyEgy igazán laktató ebédmenüt raktunk nektek mára össze, amiből egészen biztosan marad még vacsorára is.
NosaltySzínes, ízekben gazdag menüt ajánlunk nektek bablevessel, valódi brassóival és krémes ribizlis süteménnyel.
NosaltyA magyar embert nem állíthatja meg semmi, ha a kedvenc ételének élvezetéről van szó. Bizony, még a nyári meleg sem: ilyenkor is hősiesen megfőzzük és nagy falatokkal megesszük a magyarosabbnál magyarosabb fogásokat. Na, ezek jönnek most, szépen, sorban.
NosaltyKinek mi a tökéletes, nem igaz? Hozunk 8 olyan verziót, ami még a kételkedőket is meggyőzi, és talán a bevált brassóirecepten is csavarnak egy kivételes alkalommal.
NosaltyItt a hónap vége, könnyen meglehet, hogy a tavasz utolsó napjaira nem bélszínt és lazacot tervezünk a heti menübe, a következő pénztárcabarát receptek azonban legalább olyan finomak és laktatóak lesznek.
NosaltyUgyan ki ne imádná a brassóit? Összegyűjtöttük a legjobb recepteket, hogy ha ma esetleg ezt az ételt tervezed megfőzni, már ne kelljen keresgélni.
NosaltyLaktató fogásokat ajánlunk nektek, amelyektől garantált lesz az ebéd utáni pihenés.
NosaltyKeddre egy igazán pazar menüt raktunk nektek össze, ami a levestől a főételen át a desszertig varázslatos ízélményt nyújt majd.
NosaltyBiztosan ismerős a mondás, miszerint étteremben nem szabad brassóit rendelni, mert mindenféle maradékot dobálnak bele. Aztán ott van az örök vita: borsóval vagy nélküle? Csirkéből, sertésből, esetleg bélszínből? Megannyi kérdés, és még ennél is több „az igazi brassói aprópecsenye” elnevezésű recepttel találkozhatunk az interneten, pedig akárcsak egy jó pörköltnél vagy halászlénél, itt is mindenkinek a sajátja az „igazi”, az az „eredeti”. Én nem is akarom újra feltalálni a brassóit, csak elmesélni, hogy miután kipróbáltam ezt a verziót, biztos, hogy mostantól csak így fogom készíteni!
Réthly DávidA brassói hatalmas kedvenc, ha gyors, egyszerűen elkészíthető és mégis laktató főételről van szó. Ráadásul a receptet is ízlés szerint variálhatjuk. Nézzétek!
NosaltyA zsenge, zöld apró golyóknál kevés nagyobb kedvencünk van nyáron, ami a szezonális alapanyagokat illeti. Készüljön a zöldborsóból krémleves, húsos vagy zöldséges leves, tegyük húsételekbe, főzelékbe, mártásba, köretbe.
NosaltyMi is jobb annál, mint amikor a sütő (vagy serpenyő) oly' kegyes hozzánk, hogy omlósra süti nekünk a húst, együtt a mellé rakosgatott zöldségekkel... ilyen receptek következnek most!
NosaltyA pihenős napok után hamarosan újra munkába kell állnunk, de addig még hátra van egy remek ebéd.
NosaltyFőételnek, desszertnek is beillő édes tésztás finomságok őrjítenek meg ma! Lekvár, mák, túró...s minden mi jó!
NosaltyA fejlesztésnek köszönhetően valószínűleg sokkal kevesebb lesz a szemét az utcákon.
Új kutatások szerint a rendszeres kávéfogyasztás hatással van a koleszterinszintre is. A kávé típusa, mennyisége és még a fogyasztó neme is befolyásolja, hogyan hat koleszterinünkre a kávé.
A hosszú hétvége első napján nem szeretnél sok időt a konyhában tölteni, de szeretnél egy fincsi desszertet? A pohárkrém tökéletes választás.