Böröcz Zsófia

„Néha ki kell próbálni a velős csontot is kenyérsalátával” –...

Az én fejemben ő volt a N’iceroll-fagyis Zsófi, ehhez képest viszont az első Főmenü adás, amiben immár Böröcz Zsófia gasztromentort, privát séfet láttam Széll Tamás oldalán, a zsírról szólt. Volt itt minden a velős csonttól kezdve a csécsi szalonnáig, ahogy ebben a beszélgetésben is sok minden szóba kerül majd a gyerekkor ízeitől kezdve a műsorkészítésen át egészen a San Sebastian-i pinchózókig.

Kormos Lili

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az italkülönlegesség gyógyítja a testet: a Lidlben is megtalálod

Pár évvel ezelőtt már mi is felfigyeltünk a kombuchára, ami egyfajta gasztroőrületként jelent meg. Az utóbbi időben ismét feltörekvőben van ez a csodaital, mert számos jótékony hatása van a testre, ráadásul ízélménynek sem utolsó. A Lidlben most igen jó áron juthatunk hozzá, ha elég gyorsak vagyunk.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...