Mit főzzek ma? Magyaros leves, kölessaláta és barackos bögresüti csábít
A mai menüt úgy terveztük meg, hogy akkor is össze tudd dobni, ha nagyon rohanós a napod.
NosaltyA mai menüt úgy terveztük meg, hogy akkor is össze tudd dobni, ha nagyon rohanós a napod.
NosaltyElő azzal a pár hozzávalóval, a karácsonyi dallamok dúdolásával, és irány a konyha, hogy elkészüljenek a legszebb bögrés sütemények karácsonyra!
NosaltyMost nem sütünk tortalapokat, nem piskótázunk, nem hajtogatunk sem rétes, sem leveles tésztákat, nem dagasztunk, nem kelesztünk: mikróban dobunk össze egy hót egyszerű nyári, barackos bögresütit, mert így tartja kedvünk!
NosaltyA mai menü minden fogásával a tavaszt ünnepeljük.
NosaltyA meggy és a mák szuper párost alkot bármilyen édességben, legyen szó rétesről, tortáról vagy épp egy kiadós bejgliről. Most elhoztuk nektek ezt a bögrés sütit, hogy a lehető leggyorsabban tudjátok csillapítani a mák iránti epekedéseteket.
NosaltyMákos, meggyes, pudingos, reform, kakaós, fahéjas, diós? Gyors bögrés sütik várnak rátok, ezúttal ki-ki csillagjegye alapján választhat!
NosaltyA joghurttal készült süteményekben van valami utánozhatatlan könnyedség: puha a tésztájuk, és még viszonylag egészségesek is! Lesd meg, melyiket szánják neked a csillagok...
NosaltySelymesen lágy süteményekkel veszünk le titeket a lábatokról, amelyek ráadásul szempillantás alatt kerülnek a tányérokra, nézzétek!
NosaltyHa semmi kedved és időd szöszmötölni, de jönnek a vendégek, vagy szimplán a család követeli az édességet (esetleg egyedül élsz, és szívesen besütiznél), akkor ezeket a gyors, utolsó pillanatos bögréseket még bevetheted! Húsvétra is.
NosaltyNincs is jobb annál, mint gyorsan nagyon finomat sütni a konyhában. A bögrés süteményeket ezért imádjuk annyira, készítsd el a kedvenceinket húsvétra is.
NosaltyA mai mottónk: gyorsan finomat! Ezeket a fogásokat nem tart sokáig elkészíteni, mégis laktatóak, mennyei ízük pedig levesz a lábadról.
NosaltyMegannyi porcukorral hintett, krémes, vaníliás, omlós, ropogós, cukros, kakaós, gyümölcsös édességet készítettünk nektek idén. Ezekből pedig volt tíz, amit egész évben imádtatok. Most ezek következnek.
NosaltyHétfőtől egy újabb héten át veletek főzünk, reméljük, velünk tartotok! Egy-egy krémlevest, egytálételt és bögrés sütit kínálunk minden napra, lesz itt cékla-, karfiol-, gomba- vagy répakrémleves, de paprikás krumpli, mexikói rizses hús és magyaros nokedli is. Többek közt. És akkor a bögrés sütiket még nem is említettük!
NosaltyNincs is annál kellemesebb, mikor átjárja a konyhát a mesésen finom, könnyen elkészíthető bögrés sütemény illata, és frissen falatozzuk be a családdal.
NosaltyIgazi ínyencség ez a vega tatár, amit beilleszthetsz a karácsonyi menübe, ha húsmentes, felvágós előételt szeretnél tálalni.
GrétiA szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.
Kormos LiliMegettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
Szász NóriA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...