bódi margó ízvilága

„Nem tudom, hány kiskanál só kell bele, mert azt a...

Több mint egy évtized kihagyás után tért vissza a TV Paprika képernyőjére a Bódi Margó ízvilága című főzőműsor, ahol maga Margó invitálja be a nézőket a konyhába, és mutatja be a hagyományos roma recepteket modern csavarral. A műsorról, családról és fogyásáról is kérdeztük őt.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...