Három új gyógyvizet találtak ezen a magyar vidéken
Több betegségre is jótékony hatással van az a három új gyógyvíz, melyet most találtak Magyarországon.
NosaltyTöbb betegségre is jótékony hatással van az a három új gyógyvíz, melyet most találtak Magyarországon.
NosaltyA hideg téli hónapokban érdemes mindent bevetni, hogy növeld az ellenállóképességed. Nézzük, mely gyógynövényekkel teheted ezt meg!
NosaltyA feldolgozott élelmiszerek látszólag jó megoldásnak tűnnek, ha nincs időnk főzni, azonban egészségünk érdekében többször is érdemes átgondolni, fogyasszuk-e őket.
NosaltyHa szeretnéd, hogy idén elkerüljenek a betegségek, akkor érdemes lehet néhány dolgon változtatnod az étrendedben.
NosaltyTombol a nyári meleg, aki pedig teheti, a nap legforróbb óráiban odanyúl a légkondi távirányítójáért, hogy egy kicsit elviselhetőbb legyen a nagy meleg. A klíma igazán jól jöhet a kánikulával terhelt napokon, de nem érdemes ész nélkül használni, mert azzal akár árthatunk is egészségünknek.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...