7 baconnel tálalt étel, ami reggelire is szuper választás
A bacon erős, karakteres íze még a kevésbé jól sikerült fogásokat is jobbá teszi. A nap bármely étkezését feldobja, de a legjobb, ha már a reggeli is baconnel indul.
NosaltyA bacon erős, karakteres íze még a kevésbé jól sikerült fogásokat is jobbá teszi. A nap bármely étkezését feldobja, de a legjobb, ha már a reggeli is baconnel indul.
NosaltyVannak, akik hallani sem akarnak róla, hogy a tésztaételek hús nélkül készüljenek. Ezúttal baconös verziókat választottunk nekik!
NosaltyBár az alábbi ételek között találni levest, salátát és főételt is, az közös bennük, hogy a bacontől válnak ínycsiklandó fogássá. Hogy mi is a jó bacon ismérve, vagyis mitől lesz az ételünk díjnyertes, arról Kovács Péter, baconszakértő, a Tamási-Hús Kft. kereskedelmi igazgatója árul el néhány érdekességet.
NosaltyUgyan néhány recept az alábbiak közül csak neccesen nevezhető salátának, most mégis így fogunk tenni velük. Hiszen kit érdekelnek a kategóriák, ha ilyen laktató ételeket ehet?
NosaltyEgy jó sült húsra nehéz nemet mondani, főleg, ha odáig fokozta a készítője a csábítás erejét, hogy szalonnába tekerte az említett szeletet. De minek is mondanánk nemet?
NosaltyKrumpli, szalonna, bacon, zöldségek, húsok, fűszerek, tejszín, tejföl...dobd össze a kedvenced, és irány a sütő!
NosaltySzalonnával minden jobb, és kész. De a viccet félretéve, tényleg nagyon sok recept elengedhetetlen része a szalonna, ugyanis ezen építünk szaftos alapot, ez lesz ropogós a sütőben, ez az a hozzávaló, ami nélkül „üres” lenne az étel.
NosaltyCsodás tésztaféléket válogattunk, amelyekbe még egy kevés bacon is került, hogy a húsimádók is elégedettek legyenek. De ha kell, ki is hagyhatjuk!
NosaltyA bacont ropogósra pirítva szeretjük a legjobban: ilyen formájában szinte bármilyen fogást kiegészíthet. Most tésztákra szórtuk bőséges mennyiségben, és a végeredmény minden esetben isteni lett.
NosaltyA bacontől sajnos minden jobb lesz, feltéve, ha nem vagyunk esküdt vegánok vagy vegák. Dobd fel a vendégváró falatokat vagy a hétvégi nasit!
NosaltyApróságok, melyeket baconnel turbóztunk fel, hogy ne legyen panasza a húsimádóknak sem...ha pedig nem kívánod, hagyd ki nyugodtan!
NosaltyDúsítsuk baconnel a tésztáinkat, ha kiadós, cseppet sem vega fogásokra vágyunk, melyek viszonylag gyorsan elkészíthetők. Ezek a receptek a hétköznapok megmentői lehetnek!
NosaltyA múlt héten három baconterméket teszteltünk, most pedig az Amerika-szerte legismertebb készterméket tettük újabb próbára. A legjobb tengerentúli reggelit mostantól te is el tudod otthon készíteni!
HirdetésEgy sokunk által nagy becsben tartott alapanyagot kóstoltunk: bacon került a kezünk közé, és rögtön három fogásban teszteltük. Megmondjuk, mitől prémium ez a termék. (x)
HirdetésA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...