Mit főzzek ma? Cukkinikrémleves, nyári babfőzelék és málnahabos pohárkrém a...
A mai menüben csupa nyári étellel kedveskedünk nektek, melyeket kicsik és nagyok egyformán imádnak majd.
NosaltyA mai menüben csupa nyári étellel kedveskedünk nektek, melyeket kicsik és nagyok egyformán imádnak majd.
NosaltyÚgy döntöttünk, hogy egész héten menzázunk, de lisztes, uncsi és undi megoldások nélkül. Csakis ízletes, igényes főzelékeket mutatunk (levessel meg desszerttel), főzzetek velünk a héten!
NosaltyBab, borsó, cukkini, káposzta, spenót? Olcsó főzelékfajtákat sorakoztatunk fel a hétre, de nyugalom, a Márton-napi libáról sem felejtkezünk meg...főzzetek és süssetek velünk!
NosaltyA mai nap nem is kell nagyon a zsebünkbe nyúlni: a máj még mindig olcsó, a bab szintén megfizethető, az alma pedig szezonális.
NosaltyBab vagy lencse, esetleg egy jó sárgaborsó, netalántán egy menzás finomfőzelék? Mindhez mutatunk receptet, krémes joghurttal készült mind!
NosaltyHa te is egy finom, nosztalgikus főzelékért epekedsz, less rá erre a receptre. Nehezen tudsz majd mellélőni vele!
NosaltyNehezen mondunk nemet egy finom főzelékre, könnyű összehozni, nem kell hozzá sok alapanyag, de laktató adagot tudunk készíteni. Lássunk néhány egészen olcsó babfőzelékreceptet!
NosaltyLegyen gyors, finom, kiadós és olcsó – általában ezeket kívánjuk egy ételtől, ha diákként vagy egyedülállóként, kevés pénzből főzünk magunkra, de hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni, hogy tápláló és egészséges is legyen, sőt van, amikor a fenti jellemzők sem teljesülnek maradéktalanul. Pedig nem lehetetlen.
Szekeres DóraHa csak egy főzeléket készítesz el a héten, legyen ez az! Csillagjegyek szerint válogattunk, de a többiektől is ér ötletet lopkodni!
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...