Szerintünk ilyen egy igazi, nosztalgikus babfőzelék
Ha te is egy finom, nosztalgikus főzelékért epekedsz, less rá erre a receptre. Nehezen tudsz majd mellélőni vele!
NosaltyHa te is egy finom, nosztalgikus főzelékért epekedsz, less rá erre a receptre. Nehezen tudsz majd mellélőni vele!
NosaltyAz előző héten bemutattuk nektek azokat az új éttermeket, amelyek a járványhelyzet ellenére is kinyitottak, hoztunk pár villantós receptet, és hasznos konyhai trükköket is megismerhettetek. Ha nem találkoztatok ez elmúlt hét nap legjobb cikkeivel, most bepótolhatjátok!
NosaltyA következő menüsor egy kiadós, kelkáposztából főzött főzelékből áll, amihez ropogós vegetáriánus fasírtot választottunk céklából, a desszert pedig túrós-barackos töltött zsömle lesz.
NosaltyHa az a típus vagy, aki a rakott krumpliban mindig a főtt tojáskarikákat keresi, annyira imádja, ebből kifolyólag pedig általában kevesli a tojásmennyiséget, akkor ezt a Napi Tippet imádni fogod.
NosaltyA palackvisszaváltással járó egyik nehézségünk, hogy ha több szatyornyi palackkal vágunk neki a visszaváltásnak, akkor nem kevés időbe telik, míg a végére érünk. Egy Pest vármegyei településen úgy néz ki, tesztüzemmel végre elindulhatott az ömlesztett visszaváltás, ami jelentősen meggyorsítja a folyamatot.
NosaltyA napokban áfa-visszatérítést ígért a kormány a nyugdíjasoknak, melynek értelmében bizonyos termékek áfájat visszaigényelhetik. Úgy tűnik, mégsem annyira fekete-fehér a döntés, mint sokan hitték.
A Semmelweis Egyetem friss kutatásából derült ki, hogy egy bizonyos ételből ajánlott rendszeresen fogyasztani, különösen, ha inzulinrezisztenciával küzdünk.
Vagyunk egy páran, akik el sem tudják képzelni a napindítást egy csésze, de inkább egy bögre forró kávé nélkül. Azonban van egy dolog, amit semmiképp ne tegyünk meg a kávéval, mert egy kutatás szerint akár rákkeltő hatása is lehet.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!