baba-mama

#HÁZIMENZA – Hajdú Anna karalábés húsgombóca nem csak a kisfia...

Két évvel ezelőtt született meg a Nosalty első, főzésre hangolt Facebook-csoportja, a #HÁZIMENZA, mely a pandémia alatt igazi gasztroközösséggé nőtte ki magát. Az ebből elindult #HÁZIMENZA-videósorozatban főzni szerető civil emberek mutatják be kedvenc vagy éppen jól bevált receptjeiket. Az elmúlt epizódokban kisgyerekes anyukákhoz látogattunk el, akik a gyereknevelés mellett vezetnek háztartást és főznek a családra. Az utolsó részben Anna készített egy végtelenül egyszerű, ám annál ízletesebb karalábés fogást, amit még a nagymamájától tanult, de most már kétéves kisfiának készíti legszívesebben.

Hirdetés

#HÁZIMENZA – Nemes Nóri csudaegyszerű spenótos túrógombócát a babák és...

Két évvel ezelőtt született meg a Nosalty első, főzésre hangolt Facebook-csoportja, a #HÁZIMENZA, mely a pandémia alatt igazi gasztroközösséggé nőtte ki magát. Az ebből elindult #HÁZIMENZA-videósorozatban főzni szerető civil emberek mutatják be kedvenc vagy éppen jól bevált receptjeiket. A következő pár epizódban kisgyerekes anyukákhoz látogatunk el, akik a gyereknevelés mellett vezetnek háztartást, és főznek a családra. Fogadjátok szeretettel első anyukánkat, Nórit, aki Bori lánya mellett próbál nap mint nap varázsolni a konyhában.

Hirdetés

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...