Kártérítést kapnak az ásványvízkárosultak
Azok, akik májkárosodást szenvedtek a „méregtelenítő” ásványvíztől, most végre jó híreket kaptak.
NosaltyAzok, akik májkárosodást szenvedtek a „méregtelenítő” ásványvíztől, most végre jó híreket kaptak.
NosaltyÚgy tűnik, nemcsak a élelmiszerek, de még az ásványvizek is alaposan ki vannak téve a környezetszennyezés és az emberi tevékenység káros hatásainak.
NosaltyPraktikus megoldásnak tűnhet, hogy ahelyett, hogy folyamatosan kis adagokban innánk a vizet, egyben egyszer letudjuk a napi adagot. Bár így valóban kipipáljuk a szükséges mennyiséget, de vajon tényleg jó ötlet ez? Itt a válasz!
Szász NóriTi hogyan döntitek el, hogy milyen vizet isztok? Ha ásványvízpártiak vagytok, elolvassátok a címkét is? Érdemes.
NosaltySenki nem tudja, mi lehet az oka annak, hogy a Balfi és a Visegrádi ásványvíz is eltűnt a boltok polcairól.
NosaltyA hazai éttermek megsegítésére talált ki ötletes kampányt a Szentkirályi Magyarország. Az interneten látható kampány arra kér, segítsd a hazai vendéglátósokat.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...