7 aranygaluska, ami belül puha, kívül cukros-diós-kérges
Készen állsz a puha, édes galuska-gömbökkre, melyeket aranyszínű sodóval öntöttek nyakon? Akkor imádni fogod a ropogós külsővel és a lágy belsővel bíró aranygaluskáinkat!
NosaltyKészen állsz a puha, édes galuska-gömbökkre, melyeket aranyszínű sodóval öntöttek nyakon? Akkor imádni fogod a ropogós külsővel és a lágy belsővel bíró aranygaluskáinkat!
NosaltyNyárias ízű krémes kaporleves, laktató, extrán sajtos rizottó és ínycsiklandozó sodóval töltött aranygaluska-batyuk kényeztetnek ma! Neked melyik fogás lesz a nagy kedvenc?
NosaltyEgy klasszikus magyaros finomságra vágysz? Akkor készítsd el mindannyiunk nagy kedvencét az aranygaluskát! A cukros dióba forgatott, egybe sütött, kelt tésztás gombóchalom csak rád vár!
NosaltyA kedvenceitek szuper puha, mennyei variációkban. Rengeteg selymes sodóval.
NosaltyPihe-puha tészta, dió, mák, meggyszósz vagy éppen vaníliasodó? Rengeteg módon el lehet készíteni az aranygaluskát, jöjjenek a kedvenceitek:
NosaltyAz aranygaluskával nem lehet mellélőni, nem kell hozzá semmilyen jeles alkalom, hogy elkészítsük. Minden nap tökéletes! Mutatunk mákos, diós, arany, ezüst, sőt még bronz verziót is!
NosaltyHa van aranygaluska, miért ne lehetne ezüst és bronz is? Tegyétek ti is ezt a két üdítő, különleges jelenséget a desszertes tányérotokra idén karácsonykor!
GrétiAz aranygaluska az egyik örök kedvenc: cukros dióba forgatott, egybe sütött, kelt tésztás gombóchalom. Az egyik legkirályibb édesség, ami már ránézésre is olyan, mint egy rusztikus korona, selymes vaníliasodóval nyakon öntve pedig igazi daliás desszertköltemény. Most megmutatjuk, hogy elkészíteni sem bonyolult, annak ellenére, hogy igen körülményesnek tűnhet.
Gerzsenyi FlóraMindenki kedvenc desszertjét te is könnyen elkészítheted otthon, mutatjuk is, hogyan lesz tökéletesen puha és ízletes!
NosaltyBalatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.
Kormos LiliSokan úgy gondolják, hogy a papírtörlőkről való lemondás kényelmetlen és higiéniai szempontból aggályos lehet. Pedig a tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek a félelmek többnyire alaptalanok – a váltás egyszerűbb, mint hinnénk.
Szabó AnnaA TikTokon terjedt el egy trükk, ami leleplezi a Kinder tojások titkát. Ezzel sajnos a meglepetés élménye is csorbát szenvedhet.
Németh OrsiUgyan már csak hét üzlete maradt, azt is bezárja az egykor népszerű élelmiszerlánc.
A dagasztás a kelt tészták készítési folyamatának egyik legfontosabb lépése, ugyanis ezalatt erősödik meg a pékáruk jellegzetes szerkezetét adó glutén. Ennek sikeréhez pedig jobb, ha betartunk egy-két fontos szabályt.
Ne hagyjuk, hogy kullancstelep váljon a gyönyörű kertünkből! Most eláruljuk, mely növények azok, amiket kifejezetten szeretnek belakni a kullancsok - inkább kerüljük el őket!
Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!