Szörnyű titkok derülhetnek ki az Anthony Bourdainről szóló új könyvben
Még meg sem jelent, máris óriási botrány övezi az Anthony Bourdain életéről és haláláról szóló legújabb életrajzi könyvet.
NosaltyMég meg sem jelent, máris óriási botrány övezi az Anthony Bourdain életéről és haláláról szóló legújabb életrajzi könyvet.
NosaltyHalála után három évvel megvalósulhat az, ami életében nem sikerült: 2022-ben, Manhattanben nyithatja meg kapuit Anthony Bourdain szerelemprojektje, a sokszínű streetfood-csarnok.
Szász NóriDokumentumfilm készült a tragikus körülmények között elhunyt Anthony Bourdain és tévés személyiség életéről Roadrunner címmel, a rendező azonban nem elégedett meg a mozgóképpel, és egy Spotify-listát is összeállított a séf kedvenc dalaiból.
Szász NóriAz apró konyhai balesetek egyik háztartásban sem szokatlanok: aki szeret főzni, az életében legalább egyszer vagy megégeti magát, vagy megvágja az ujját, az ilyen sérülések pedig még a legjobbakat sem kerülik el, sőt: néha megesik, hogy maguk a leghíresebb séfek esnek majdnem a konyha legnagyobb áldozatául. (x)
NosaltyAnthony Bourdian tragikus hirtelenséggel, 61 éves korában 2018-ban hunyt el, személyisége és munkássága azonban örökre nyomot hagyott azon, ahogy az ételekről gondolkodunk. Az életéről készült dokumentumfilm bemutatójának tiszteletére egy hétvégére kinyit az az étterem, ahol Bourdain karrierjét kezdte.
Szász NóriA világhírű Anthony Bourdain életéről és karrierjéről szóló film júliusban érkezik a mozivászonra, amivel egyedülálló bepillantást nyerhetünk a szakács életébe és titkaiba.
NosaltyLassan három éve, hogy Anthony Bourdain tragikus hirtelenséggel elhunyt, emlékül hagyva nekünk csodás meglátásait a világ gasztronómiájáról és különleges receptjeit, melyeket megismerésük óta szüntelenül használunk. Az amerikai szakácsról most egy régóta várt új könyv jelent meg „Világutazás: egy pimasz kalauz” címmel.
Masszi- Rigó CsillaA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...