Így néz ki a 36 darab marhahúspogácsából álló szülinapi burger
Egy biztos, ekkora szülinapi hamburgert még sosem láttunk!
NosaltyEgy biztos, ekkora szülinapi hamburgert még sosem láttunk!
NosaltyII. Erzsébet brit királynő volt az egyik leggyakrabban fényképezett nő a világon, így feltehetően hozzá volt szokva a kamerákhoz. Egy testrészét azonban nem szerette fotókon látni.
NosaltyHétfőn gyászba borul Anglia a királynő temetésének napján, a nagyobb áruházláncok is tisztelegnek emléke előtt.
NosaltySok embernek segíthet a nehezebb időkben az a kezdeményezés, amit egy angol bolt vezetett be. A vásárlók kamatmentes hitelre vehetik meg az élelmiszereket, a feltételek pedig igen kedvezőek.
NosaltyIgazán elismerésre méltó annak a hét éves kislánynak az ötlete, aki kiürült chips-es zacskókból készít takarót hajléktalanoknak.
NosaltyTöbb mint 120 évvel ezelőtt előállított csokoládéra bukkantak egy angliai ház padlásán. A rézdobozban konzerválódott édesség komoly történelmi háttérrel rendelkezik.
Masszi- Rigó CsillaA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...