Úgy tűnik, Alzheimer-kórhoz vezethet, ha így étkezel
Egy új tanulmány szerint akár Alzheimer-kórt is okozhat, ha nem megfelelően étkezünk. Nézzük a részleteket!
NosaltyEgy új tanulmány szerint akár Alzheimer-kórt is okozhat, ha nem megfelelően étkezünk. Nézzük a részleteket!
NosaltyA kutatások alapján úgy tűnik, komoly betegségek ellen is bevethető a reggelink mellé kortyolt kedvencünk mellékterméke.
NosaltyA szakértők nemrég arra jutottak, hogy az egyik kedvenc gyümölcsünk nagy szerepet játszhat az Alzheimer-kór megelőzésében.
NosaltyAz Alzheimer-kórra genetikailag hajlamos embereknél egy furcsa tünet figyelhető meg a betegség diagnosztizálása előtt.
NosaltyElőre eláruljuk, hogy olyan tevékenységekről van szó, melyet szinte mindenki végez, minden egyes nap.
NosaltyEzeket a dolgokat érdemes betartanod, ha szeretnéd csökkenteni az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát.
NosaltyFelejtsük el a rántott sajtot és a paradicsomos tésztát: manapság ennél már sokkal menőbb vegetáriánus ételek is vannak! Lássuk, melyek voltak az idei kedvencek!
NosaltyKarácsony után és szilveszter előtt nem árt, ha gyors, könnyedebb ételek kerülnek az asztalra: sajtkrémleves készüljön, majd egy csirkesaláta némi tésztával, illetve pár pohár finom, ír kávé.
NosaltyAz ízekben gazdag majonézes saláták sosem hiányozhatnak az ünnepi ételek mellől, ezért nem véletlenül nagy kedvenceitek. Lássuk, melyeket szeretéttek a legjobban!
NosaltyAz aszalt szilva nemcsak különleges és finom alapanyag, melyet magában vagy húsokba töltve és megsütve imádunk, de több okból is támogatja a testünket. Főleg, ha emésztésről van szó!
Bár a zabpehely is fantasztikus élelmiszer, de ez a kissé elhanyagolt és olcsó alapanyag még nála is jobb. Na de mi ez, és mire jó?
Lássuk, mely ünnepi édességek és sütemények azok, amelyek a legtöbbünket elvarázsolnak karácsonykor.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...