9 kívánatos, áfonyával bolondított édes kis sütike
Áfonyát minden süteménybe! Nagyon megérdemlik ezek az édes finomságok ezt a csodásan lila, fanyar ízű gyümölcsöt!
NosaltyÁfonyát minden süteménybe! Nagyon megérdemlik ezek az édes finomságok ezt a csodásan lila, fanyar ízű gyümölcsöt!
NosaltyA legszebb, legkékebb bogyós gyümölcs a világon az áfonya. Bár aranyárban mérik, néha feldobhatjuk a sütijeinket pár szemmel!
NosaltyÖkörszem, bagel, csokitorta, pite, muffin, clafoutis? Mindbe áfonya került, ezt garantáljuk, és azt is, hogy még választanod sem kell, mert a csillagok megtették helyetted!
NosaltyAz áfonya egy igen drága, de sajnos annál finomabb gyümölcs, melyet télen-nyáron megtalálhatunk a boltokban, piacokon. Csapjunk le rá, ha picit olcsóbban kapunk, és potyogtassuk sütikbe!
NosaltyAz áfonya kissé fanyarkás ízéért nehéz nem rajongani. Jöjjenek most olyan sütemények, melyeket ezekkel dobtunk fel.
NosaltyA mai nap kevés lesz az időnk főzőcskére, mert próbálunk mindent IS menedzselni az ünnepekre, szóval gyors leves és főétel készül. A süti pedig karácsonyi, természetesen.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...