7 gyönyörű sütemény áfonyával gazdagon szórva
A legszebb, legkékebb bogyós gyümölcs a világon az áfonya. Bár aranyárban mérik, néha feldobhatjuk a sütijeinket pár szemmel!
NosaltyA legszebb, legkékebb bogyós gyümölcs a világon az áfonya. Bár aranyárban mérik, néha feldobhatjuk a sütijeinket pár szemmel!
NosaltyAz áfonya egy igen drága, de sajnos annál finomabb gyümölcs, melyet télen-nyáron megtalálhatunk a boltokban, piacokon. Csapjunk le rá, ha picit olcsóbban kapunk, és potyogtassuk sütikbe!
NosaltyA muffinok gyorsak, és sokszínű lehetőséget biztosítanak a konyhában, ha valami édeset szeretnénk. Vegyük elő a formát és a kedvenc alapanyagainkat, és készüljenek a kis kupolák!
NosaltyGyors és könnyen elkészíthető puha desszertre vágysz, amiből egyszerre sokat is lehet sütni? Jól figyelj, egy helyre gyűjtöttük kedvenc muffinreceptjeidet!
NosaltyMa nem készítünk bonyolult, lassú recepteket, a mottónk ezen a napon a gyorsaság és a praktikum!
NosaltyA mai menüt egy könnyed levessel indítjuk, egy bitang jó főétellel folytatjuk, majd egy kissé fanyar édeséggel zárjuk.
NosaltyAz Instagram- és Pinterest-receptek képein mindig olyan szép nagy és gömbölyű a muffinok teteje, otthon viszont nem sikerül ezt rekreálnod? Ezzel az egyszerű trükkel mostantól neked is menni fog!
Szász NóriA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...