60 éve nyitva tartó bolt zárt be Budapesten
Bezárt a józsefvárosi Liss szódáspalackbolt, mely a Baross utca és a József körút sarkán működött több évtizeden át.
NosaltyBezárt a józsefvárosi Liss szódáspalackbolt, mely a Baross utca és a József körút sarkán működött több évtizeden át.
NosaltyA hétvégén már majszolhatod is a kanapén kuckózva, kiskanállal.
NosaltyAz olaszországi Bolzanoban tartották Közép-Európa óriási szakmai elismertségnek örvendő párlatversenyének ünnepélyes díjkiosztóját a napokban.
NosaltyHabár a csalánról a legtöbbünknek kellemetlen emlékei vannak, és a kertben sem megtűrt növény, azért jó tisztában lenni azzal, hogy nemcsak az egészségünkre van jó hatással (például csalántea vagy akár ételek formájában), hanem a kertünkben is hasznos növényként funkcionálhat.
NosaltyA levesünkbe tej nem kerül, a főételünkbe hús, a sütinkbe pedig liszt, de nagyon finom lesz minden, higgyetek nekünk!
Nem, nem a sütési metódussal van feltétlen a gond, hanem már a húselőkészítéssel. Felejtsd el a nyers csirkemell apró csíkokra vágását, ha félsz, hogy kiszárad a hús, hagyd nagyobb darabban!
A Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
Túróval töltött palacsinták, vaníliás öntettel meglocsolva, és sütőben jól összesütve.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!