42 Restaurant & Suites

„Kevés olyan szakma van, ahol az ember ennyi örömöt adhat"...

Az elmúlt időszakban hatalmas gasztronómiai fejlődés ment végbe a Dunakanyar fővárosaként is emlegetett Esztergomban, amely nem történhetett volna meg a 42 Restaurant & Suites és a Piac 42 hiánypótló jelenléte nélkül. Nemrég Barna Ádámmal, a két vendéglátóegység társtulajdonos-séfjével beszélgettünk többek között a hazai bisztrókultúra helyzetéről, a Piac 42 jelentőségéről, sőt a Michelin-csillagos séf még egy fontos üzenetet is megfogalmazott a fiatal séfek számára.

Dimashky-Korompai Tímea

Címlapról ajánljuk

4 nyomós ok, miért ne dobd a tök héját a...

A sütőtök azon alapanyagok közé tartozik, aminek minden részét fel tudjuk használni. Nem kérdés, hogy húsából milyen finomságok születnek, és a benne rejlő magokból isteni ropogtatnivaló készülhet, de héjáról valamiért nem szeretünk tudomást venni. Nagy hiba, mert aki hobbiszinten űzi a kertészkedés műfaját, annak érdemes kihasználnia a sütőtökhéj szuperképességeit.

Balogh Lilla

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...