40 fölött

Ételek, melyek 40 éves kor fölött lelassítják az öregedést

Az öregedés egy teljesen természetes folyamat – ám az is legalább ilyen természetes, hogy amennyire csak lehet, szeretnénk lelassítani. Erre szerencsére számos módszer létezik a testmozgástól kezdve a csodát ígérő étrend-kiegészítőkön át a borsos árú arcszérumokig. De ezek mellett sem szabad elfelejtenünk, hogy a táplálkozásunkkal is nagyon sokat tehetünk azért, hogy kevésbé látszanak meg rajtunk az egyre múló évek.

Szabó Anna

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...