Tandoori masala
Leírás
A masala az indiai húsételeknél általában csak annyit jelent, hogy fűszeres szószban készült. A tandori masala egy speciális fűszerkeverék, melyet a tandori illetve agyag sütőkben készített ételekhez fejlesztettek ki. A vele készült szószokat, húsokat, ami általában csirkehús, narancsárgára, pirosra festik az aromás hozzávalók: tengeri só, paprika, koriander, hagyma, fokhagyma, római kömény, gyömbér, hibiszkusz, citrom, kardamom, bors, fahéj, édeskömény, babér. Ez a sütési eljárás tradícionálisan Észak-Indiára, Pakisztánra és Afganisztánra jellemző.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Fénytől védett, hűvös, száraz helyen.
100g Tandoori masala
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok