Mojo szósz
Leírás
Kanári-szigetekről származó aránylag híg, (általában) csípős mártás. A mojo gyűjtőnév, a mojo picon (vörös mojo) fő alapanyaga a paprika mellett a chili, míg a mojo verde (zöld mojo) esetében petrezselyemmel és korianderrel ízesítik a sült paprikát. Savanykás ízét az ecet vagy valamilyen citrusféle adja. Grill ételek (zöldségek, húsok, halak) tökéletes kísérője lehet.
Mikor vegyem
Bármikor. Ha saját magunk készítjük, érdemes friss alapanyagokkal dolgozni.
hogyan tároljam
Hűtőben.
100g Mojo szósz
fehérjetartalom
7 g
zsírtartalom
7 g
szénhidráttartalom
8 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
980 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
7 g
Zsír
telített zsírsav
7 g
ásványi anyagok
Nátrium
980 mg
szénhidrát
rost
2 g
cukor
7 g
vitaminok