Halolaj
Leírás
Zsíros tengeri halakból nyert olaj, melynek magas az omega-3 zsírsav tartalma, ami az idegrendszer, az immunrendszer ill. a szív- és érrendszer megfelelő működéséhez szükséges. Omega-3 zsírsavból – szemben az omega-6-tal – meglehetősen kis mennyiséget viszünk be szervezetünkbe a táplálkozással, ami hosszú távon betegségek kialakulásához vezethet. Ezért ajánlják különösen a lazac, makréla, hering, szardínia, tonhal vagy pisztráng fogyasztását. Halolajat a konyhánkban is használhatunk, ezzel ízletesebbé és egészségesebbé téve ételeinket.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűvös helyen.
100g Halolaj
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
485089.233 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
telített zsírsav
19.872 g
egyszeresen telített zsírsav
29.037 g
többszörösen telített zsírsav
40.324 g
koleszterin
485 g
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok