Csirkebőr
Leírás
Magas zsírtartalmú alapanyag, a csirkemellről, -combról fejthetjük le. Használhatjuk húsok göngyöléséhez, töltéséhez.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőszekrényben.
100g Csirkebőr
fehérjetartalom
13.33 g
zsírtartalom
109029.43 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
54.22 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
100 mg
Nátrium
63 mg
Magnézium
13 mg
Kalcium
11 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.09 g
Niacin - B3 vitamin
3.987 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.692 mg
Retinol
76 µg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
13.33 g
Zsír
telített zsírsav
9.08 g
egyszeresen telített zsírsav
13.54 g
többszörösen telített zsírsav
6.81 g
koleszterin
109 g
ásványi anyagok
Kalcium
11 mg
Vas
1.08 mg
Magnézium
13 mg
Foszfor
100 mg
Nátrium
63 mg
Cink
0.93 mg
Réz
0.041 mg
Mangán
0.019 mg
Szelén
12.3 µg
szénhidrát
víz
54.22 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.033 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.069 mg
Niacin - B3 vitamin
3.987 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.692 mg
Folát
3 µg
Retinol
76 µg
Béta-karotin
6 µg
D vitamin
24 µg
K vitamin
2.9 µg
B12 vitamin
0.23 µg
A vitamin
76 µg
B6 vitamin
0.09 g