ZSÍRZSÚR: amikor a klasszik hot dog a curry wurst-tal fuzionál

Ha hot dog, akkor klasszik mustáros-ketchupos, viszont néha érdemes valami durvábbat is kipróbálni, mégpedig ezt a töltött és grillezett variációt, curryvel!

Szóval itt ez a hotdogtéma, ami újfent egy pofonegyszerű megoldás arra, hogy mit együnk gyorsan, ha éhesek vagyunk. Kell virsli, kifli és ketchup vagy mustár, esetleg mindkettő. Ez a basic felállás!

Nos most én ezen csavartam egy kicsit: a virslit elhagytam, lett helyette egy kiváló vékony debreceni, amit meggrilleztem. A kifli megmaradt, csak vajjal kenegettem át, és megpirítottam. A belsejébe pedig nemcsak a grillkolbászkák mentek, hanem egy nagy halom sajt, és - csak hogy üssön - egy kis jalapeno paprikát is kockáztam bele.Ezt serpenyőben sütöttem és olvasztottam össze, majd a berlini hagyományokat követve egy currys ketchupot csináltam mártogatónak.

Receptért klikk ide!

Így szép kerek ez a történet, és oké, lehet, hogy nem pár százas az ajánlatom, de nem is kell 3-4 darab belőle - mint mondjuk az ikeásból - , hogy jól lakjunk, mert már egy után is békét és magzatpózt követel tőlünk a testünk.Jaj, de finom volt, enném akármikor!

Receptért klikk ide!

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

ZSÍRZSÚR: tepertőkrémes serpenyős pizzát sütöttünk, és alig tudtunk lábra állni a gyönyörtől

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...