Zseniális: ezért fotózd le a sütőt vagy a hajvasalót, mielőtt elmész otthonról

Annyira logikus, de tényleg! Na ezért is jók az okostelefonok!

Szóval, belefutottunk a neten egy totálisan banális trükkbe, és kiderült, hogy kollégáink egyike-másika már alkalmazza is egy ideje, így mi is megosztjuk veletek, olyan jópofa.

Te is az a típus vagy, aki, alig hogy kilép otthonról, már a buszon/villamoson/kocsiban elkezd azon feszengeni, hogy vajon kihúzta-e a kávéfőzőt, vagy lekapcsolta-e a sütőt? Meg a hajvasalót. Vagy hogy bezárta-e a garázst. (Már látjuk is a szemünk előtt Kevin anyját a Reszkessetek, betörőkből...)

Szóval ha te is hajlamos vagy az effajta őrületre, akkor ezzel a trükkel megnyugtathatod magad:

FOTÓZD LE A KIKAPCSOLT KÉSZÜLÉKET, mielőtt elhagyod a lakást!

Ha ezzel megvagy, akár egész nyaralás alatt gyönyörködhetsz a fotóban, aminek puszta létezése - és dátuma - minden fellángoló pánikrohamodnál megnyugtathat: IGEN, kikapcsoltam!

via GIPHY

Ugye, milyen okos?

Ezeket is nézd meg:

Ezeket olvastad már?

via

címlapfotó: Getty

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Mákos-málnás vaníliás mousse torta

Sütésben gyakorlott, tapasztaltabb embereknek ajánlom a torta elkészítését. Sok apró részből áll, ami külön odafigyelést igényel. Fontos a megfelelő dermesztés, pihentetés. Megéri ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...