Zseniális dinnyeevési módszer

Hogy ez nekem eddig miért nem jutott eszembe? Pedig imádom a görögdinnyét, és gyűlölöm, hogy az egész arcom ragacsos lesz evés után. A lenti videó örökre megoldja a problémát!

Lassan-lassan a görögdinnye ideje is elérkezik, és ragadós dinnyelébe burkolózik az egész ország. A dinnyeevésnek eddig két módját ismertem, a civilizáltat és a kevésbé civilizált módozatot. Mivel a kés-villa megoldás szerintem alkatilag idegen ettől a gyümölcstől, így a fülig érő dinnyehéjas módszer maradt csak, mely után általában szimpatikus méhek kezdtek el keringeni fejem körül.

Az alábbi orosz barkácsfelvételen azonban egy pofonegyszerű megoldásra bukkanhatunk: a dinnye körcikk alakú szeleteinek csak a két sarkát kell lecsippentenünk, így egyáltalán nem veszítünk a gyümölcshúsból, és a pofácskánk is tisztán marad. Ugye, hogy zseniális?

(via BuzzFeed)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...