Valljunk színt, biztos velünk is történt már hasonló: kiválogattuk a piacon vagy a boltban a legszebb, legzsengébb és legfrissebb zöldségeket, fizettünk értük, hazavittük őket, majd napokkal később punnyadt, fonnyadt, ráncos (neadjisten penészes) állapotban találtunk rájuk a kamrában, hűtőben, konyhapulton. A ludas mindig a zöldségtárolás: a módszer, amit választunk, nagyban befolyásolja az alapanyagok életének hosszát, és azt, hogy milyen állapotban lesznek, amikor végre elővesszük őket a főzéshez. Annak ellenére, hogy nem atomfizika, a zöldségtárolásnak megvannak a maga buktatói, nézzük, melyek ezek!
Nézd meg a galériában a zöldségtárolási bakikat:





Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Ezeket a konyhai praktikákat is fogadd meg:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!