Mindegy, hogy tél van vagy éppen tavasz, jól tesszük, ha televásároljuk a konyhánkat-kamránkat a szezon frissen elérhető kincseivel. Persze a vásárlás után szemben találjuk majd magunkat a tárolás kihívásaival és a zöldségromlás rémével is: gondoskodnunk kell az alapanyagok minél tovább tartó megőrzéséről, hogy a szemetes helyett a fazékban landolhassanak. És míg bizonyos delikvensek nem okoznak nekünk sok fejfájást, akadnak azért olyan termények, amelyek élen járnak a korai zöldségromlásban. Ismerjük meg ezeket, hogy elkerülhessük idő előtti enyészetüket.
Nézd meg galériánkban az átlagnál gyorsabban megromló zöldségeket!





Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több élelmiszertárolási tipp és trükk:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!