5 tipp, hogy több zöldséget és gyümölcsöt fogyassz, mégse bánja a pénztárcád

Már kiskorunkban belénk plántálják, hogy a zöldség és gyümölcs fogyasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy egészséges életmódot tudjunk kialakítani. Azonban a mindennapokban kihívást jelentő feladat lehet a megfelelő mennyiséget beépíteni az étkezésekbe, az elszálló árakról nem is beszélve.

Ha fontos számunkra, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk a rostok, vitaminok és ásványi anyagok miatt, akkor érdemes megfogadni néhány tippet, ami segít abban, hogy ezt pénztárcabarát módon tehessünk meg. Lássuk, hogyan érhetjük ezt el!

Kattints a galériára, és fusd át a pénztárcakímélő tippeket!

Zöldséges pásztorpite

A britek közkedvelt komfortétele általában jó sok darált hússal készül, azonban ha vegetáriánus diétát követünk, vagy épp nem kívánjuk a marhát, sertést, főzzük meg az alábbi ...

Források: 1., 2.



További érdekes cikkek itt:

Legújabb receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Díszített focaccia sajtkrémes alappal

Én a tésztából tettem el egy darabot, és fonást is készítettem rá. Tetszőlegesen díszítettem, saját ötlet alapján. Nagyon finom ízt ad neki a rozmaringág. Úgy összességében az ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!