3 mód a zöldbab eltevésére, ha majd tél közepén is főzelékeznél

Ha a végét járja a nyár, és azon kezdünk el aggódni, hogy vajon menyi időt kell majd eltöltenünk friss zöldbab nélkül, akkor pont jó helyen járunk, ugyanis 3 olyan módszer is következik most, amivel a lehető legzamatosabb formájában őrizhetjük meg a nyár kedves zöldségét.

Amíg a földeken bokrokban terem a zöldbab, és amíg a piacon halmokban állnak a zöld és sárga hüvelyesek, akár minden héten főzhetünk egy nagy adag levest, főzeléket vagy rakottast. De mihez kezdjünk majd télen, amikor a friss zöldségnek se híre, se hamva, mindössze a szupermarketek gyorsfagyasztott zacskóival számolhatunk. Persze abban sincs kivetnivaló, de ha jóval karakteresebb, izgalmasabb módokon szeretnénk eltenni a zöldbabot, olyan módokon, amelyek hozzá is adnak valamit a zöldséghez, nem csak megőrzik azt, akkor inkább válasszuk az alábbi 3 eljárás egyikét.

Nézd meg galériánkban a zöldbab eltevésének izgalmas módjait!

Zöldbabos finomságok friss vagy eltett zöldségből:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hajmeresztő ötletek, ha felráznád a konyhád:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk