Zendaya bejárta Budapestet, ezekben az éttermekben látták

Július végén kezdődött el hazánkban a Dűne című sci-fi második részének forgatása, Budapestet pedig számos A-listás amerikai filmszínész lepte el. Az Emmy-díjas színész és énekesnő, Zendaya több fővárosi vendéglátóhelyen is feltűnt a hétvégén.

Érdemes nyitott szemmel járni Budapest utcáit, hiszen a következő hetekben nagyjából minden napra jut majd egy hatalmas celebszpotting. Hazánkban forgatják ugyanis a Dűne című filmsorozat második részét. A következő hetekben bárki összefuthat Stellan Skarsgårddal, Javier Bardemmel, Léa Seydoux-val, Rebecca Fergusonnal vagy éppen Josh Brolinnal is, néhány igazán szerencsés rajongó pedig a hétvégén találkozhatott Timothée Chalamet-val valamint Zendayával is.

A többek között a Marvel Pókember filmjeiből és az Eufória című sorozatból ismert Emmy-díjas színésznő több budapesti helyen is járt az elmúlt napokban. Egy szemfüles járókelő néhány nappal ezelőtt arról számolt be, hogy Zendaya Gianni belvárosi éttermében vacsorázott, és bár erről az alkalomról nem készült fotó, nem kellett sokat várni a fényképes dokumentációkra.

Zendaya látszólag nagyon kedvesen és szívesen készít képet a rajongókkal, itt például a Quí nevű étteremben állt össze két fiatallal.

Néhány mázlista a KIOSK-ban is találkozhatott vele:

Egy rajongótól még ajándékot is kapott:

Címlap: Instagram/Zendaya


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...