Nyersen, sülve, főve – Így edd a zellergumót minden formájában

Elhanyagoljuk szegény zellergumót, azon túl, hogy levesekhez használjuk, egyéb szerepeket nem adunk neki a konyhában. Engedjük be több ételbe is, például az alábbi módokon!

Egész évben kapható, utánozhatatlan íze van, és nem is olyan borzasztóan drága – mindezt tudja a zeller, és mindezek ellenére mégsem kezdünk vele túl sok mindent. Talán azért, mert nem ismerjük eléggé, nem tudjuk, hol kezdjünk hozzá, esetleg a durva, érdes külseje riaszt minket vissza. Bármi is legyen az okunk eddigi hanyagolására, változtassunk ezen a jövőben, adjunk új esélyeket a zellernek, ismerjük meg további izgalmas oldalait.

Nézd meg galériánkban a zeller elkészítési módjait:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több okos konyhai tipp vár:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...