Az aranybarnára pirított, hívogatóan gőzölgő sertésszeletek a legnagyobb gonddal, ízlésesen tálalva kerülnek a család elé az ünnepi asztalon. Azt azonban te is tudod, hogy az ízélmény csakis gondosan megválogatott, minőségi alapanyagokkal lesz tökéletes. Nos, ha sertéshúsról van szó, a legjobb alapanyag kiválasztása mostantól egyszerű: az egyedi, kimagasló minőséget a Kiváló Minőségű Sertéshús (KMS) védjegy jelöli.
Mit jelöl az új Védjegy?Olyan sertéshústermékeket, mely:
|
Tudtad,
hogy a sertéshús a gasztronómiai élmény mellett, tápanyag gazdagsága miatt is szerves része táplálkozásunknak?
Ezeket olvastad már?
- Igen fontos zsír-, fehérje-, vitamin- és ásványianyag-forrás.
- A sovány sertéshús, mint például a karaj kevesebb zsírt és koleszterint tartalmaz, mint egyes baromfi húsok.
- A vörös húsok, mint amilyen a sertéshús is, a bennük található kiemelkedő vastartalom miatt vörösek. Minél vörösebb tehát a hús, annál több vas található benne, ami a vörösvértestek felépítésében játszik szerepet.
- Más állatok húsához viszonyítva ötszörös mennyiségű B1-vitamint tartalmaz.
Készült is erről egy kedves, rövid animációs film, itt megnézheted.
Mennyei ízek az ünnepekre
Az új, független tanúsítással minősített, kizárólag magyar gazdaságból származó termékek ma már megtalálhatóak egyre több húsüzletben és élelmiszer boltban, köztük a már minősített húsüzemek mintaboltjaiban, az Auchan egyes áruházaiban, valamint hamarosan a Spar üzleteiben is. Ha a Kiváló Minőségű Sertéshús védjeggyel ellátott húst választasz, biztos lehetsz benne, hogy az étel finom és zamatos lesz, és nem marad el a siker az ünnepi asztalnál.
Ízleld meg a különbséget! Vásárolj Kiváló Minőségű Sertéshús védjeggyel ellátott sertéshúst az ünnepekre is! (x)