Zac Efronnak nyomós oka volt a vegánság feladására

A High School Musical és a Baywatch sztárja az elmúlt két évben vegán volt, azonban egy friss interjúban elárulta, hogy feladta életmódját, és azt is elmondta, mi volt ennek az oka.

Zac Efron a Men’s Health magazinnak adott egy hosszabb interjút, amiben kitért a táplálkozására is, és bevallotta, habár az elmúlt két évben vegán volt, az utóbbi időben visszatért a húsfogyasztáshoz. „A testem nem a megfelelő módon dolgozta fel a zöldségeket, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálok valami újat” – magyarázta a 34 éves színész.

Zac Efronnak nyomós oka volt a vegánság feladására

Efron a Down to Earth című dokumentumsorozat társműsorvezetője, a wellness-szakértő Darin Olien hatására lett vegán, azonban egy idő után kimerültnek érezte magát, és egyre többször megfordult a fejében, hogy feladja a szigorú életmódot. Egy sor ételérzékenységi tesztet követően egy fehérjedús, nem vegán, állati proteinre is támaszkodó diétát állítottak össze neki, sőt, a legtöbb étkezés előtt még egy kevés almaecetet is iszik!

Morálisan persze azt kívánom, hogy bárcsak vegán lennék!

– vallotta be Zac Efron.

Most naponta kétszer eszik, és mindkét étkezés tartalmaz húst. Az intermittent fasting részeként először délelőtt 11 órakor étkezik: csontlevest zöldségekkel és „tiszta fehérjével”, például jávorszarvas- vagy csirkehússal.

„Csak később eszem újra, akkor pedig egy több húsból és egészséges szénhidrátból, például édesburgonyából vagy quinoából álló étkezést iktatok be” – mondta a színész a magazinnak.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage - Getty Images


Még több hír a nagyvilágból:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...