Zac Efronnak nyomós oka volt a vegánság feladására

A High School Musical és a Baywatch sztárja az elmúlt két évben vegán volt, azonban egy friss interjúban elárulta, hogy feladta életmódját, és azt is elmondta, mi volt ennek az oka.

Zac Efron a Men’s Health magazinnak adott egy hosszabb interjút, amiben kitért a táplálkozására is, és bevallotta, habár az elmúlt két évben vegán volt, az utóbbi időben visszatért a húsfogyasztáshoz. „A testem nem a megfelelő módon dolgozta fel a zöldségeket, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálok valami újat” – magyarázta a 34 éves színész.

Zac Efronnak nyomós oka volt a vegánság feladására

Efron a Down to Earth című dokumentumsorozat társműsorvezetője, a wellness-szakértő Darin Olien hatására lett vegán, azonban egy idő után kimerültnek érezte magát, és egyre többször megfordult a fejében, hogy feladja a szigorú életmódot. Egy sor ételérzékenységi tesztet követően egy fehérjedús, nem vegán, állati proteinre is támaszkodó diétát állítottak össze neki, sőt, a legtöbb étkezés előtt még egy kevés almaecetet is iszik!

Morálisan persze azt kívánom, hogy bárcsak vegán lennék!

– vallotta be Zac Efron.

Most naponta kétszer eszik, és mindkét étkezés tartalmaz húst. Az intermittent fasting részeként először délelőtt 11 órakor étkezik: csontlevest zöldségekkel és „tiszta fehérjével”, például jávorszarvas- vagy csirkehússal.

„Csak később eszem újra, akkor pedig egy több húsból és egészséges szénhidrátból, például édesburgonyából vagy quinoából álló étkezést iktatok be” – mondta a színész a magazinnak.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage - Getty Images


Még több hír a nagyvilágból:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...