Zac Efron megint bebizonyította, hogy nem állt le az edzésekkel - Nézd meg a legújabb képét!

Egy igazán izzasztó képet posztolt, ami sokakat felmelegített ebben a hidegben.

Zac Efron nagyon fiatalon lett híres, még a High School Musical című filmmel futott be. Bár sokan azt gondolták, hogy mindig megmarad a kis cuki vézna srácnak, mégis sikerült magából egy igazi macsót faragnia. A Baywatch-ban, mindent megtett azért, hogy tökéletesen kidolgozott teste legyen, mint partnerének, a Sziklának.

Már lassan 3 év telt el, de azóta sem csappant Zac lelkesedése, sőt nemrég még egy menő edzős videósorozatot is elindított a YouTube-on. Most pedig az Instagrammon is megmutatta a felsőtestét.

Bár már máskor is készített olyan fotót magáról, amin jól látszottak az izmai, de valahogy ez most jobban betalált a rajongóknál. Lehetséges, hogy azért, mert nem csupán egy sima edzés utáni fotóról van szó, hanem egy igazi izzasztó szaunás képről. Az biztos, hogy jó pár lánynak megdobbant a szíve, amikor először meglátta ezt a képet.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...