Ezzel a sztárséffel főzhetünk együtt az ALDI jóvoltából

A magyar gasztronómia egyik legismertebb alakja, Wossala Rozina együttműködésbe kezdett az ALDI-val, így hetente oszt majd meg a márka YouTube-csatornáján izgalmas és könnyen elkészíthető recepteket.

Az ALDI Magyarország mindig is nagy hangsúlyt fektetett jelenlétére a közösségi médiában, ahol a vállalat rajongói számára folyamatosan izgalmas és kreatív tartalmakat kínál. A platformspecifikus posztok nemcsak az ALDI világát és életérzését tükrözik, hanem az adott közösségi felületek különböző korosztályainak igényeit is figyelembe veszik. A cég több mint 10 éve indította útjára Facebook-oldalát, amelynek mára védjegye a szóviccek ötvözése az egyedi képi világgal.

Wossala Rozina az ALDI márkát erősíti főzős videóival

Az ALDI frappáns szóviccei és kreatív posztjai gyakran válnak mémekké, és a sajtó is rendszeresen méltatja ezeket a „szellemesen szórakoztató” tartalmakat, amelyek nemcsak a közönség körében aratnak sikert, hanem szakmai körökben is elismerést váltanak ki. Hasonlóan sikeres az ALDI TikTok-csatornája is, amely a hazai kiskereskedelmi szektorban több feliratkozóval büszkélkedhet, mint bármelyik más versenytársa.

A vállalat 28 000 feliratkozóval rendelkező Youtube-csatornáján nem csupán short videók, hanem számos vállalati és HR-jellegű tartalom, illetve podcast is elérhető.

A jövőben Wossala Rozina receptvideói is itt jelennek majd meg. A videósorozat első epizódja szeptember 26-án debütált, és a továbbiakban rendszeresen, hetente érkeznek újabb részek a népszerű séf főszereplésével.

Wossala Rozina már egy évtizede aktív szereplője a magyar gasztronómiai életnek, számos sikeres projektben vett részt, és szakmai tudása mellett személyiségével is hozzájárult a hazai gasztrokultúra népszerűsítéséhez. Karizmája és elhivatottsága garantálja, hogy a videósorozat szórakoztató és edukatív tartalommal is szolgál majd a nézők számára.

Rozina az ALDI gazdag választékából a szezonhoz igazodva választ majd alapanyagokat, és olyan könnyen elkészíthető, a rohanó életmódhoz alkalmazkodó, de az egészséges étkezést szem előtt tartó fogásokat készít majd, amelyeket akár kevés főzési tapasztalattal is szinte bárki el tud készíteni.

A viszonylag rövid lélegzetvételű, jól követhető, inspiráló videók igazi segítséget jelentenek a nézők számára, az ünnepek közeledtével pedig Rozina különlegesebb, ünnepi receptekkel is készül az ALDI-csatorna követői számára.

Rozina videóit azért is érdemes figyelemmel kísérni, mert az általa elkészített fogásokban szerephez jutnak az ALDI aktuális akcióbajnokai, feltűnnek a hét sztárjai, amelyeket az ALDI még kedvezőbb áron kínál vásárlói számára az adott időszakban. Így az izgalmas gasztronómiai ötletek mellett hasznos vásárlási tippeket is kapnak a nézők.

Imádom ezt a projektet, mert hétről hétre próbára teszi a kreativitásomat, hogy az adott akciós termékekből főzök. Jó kis kihívás ez, remélem a nézők is kedvet kapnak majd az otthon főzéshez

– nyilatkozta Rozina.

A sztárséf tapasztalata, szakértelme és kreativitása garantálja, hogy az ALDI-csatornán bemutatott receptek és konyhatechnikai fogások sok néző számára jelentenek majd valós segítséget, hasznos tartalmat. Az ALDI Magyarország és Wossala Rozina együttműködésének köszönhetően számos izgalmas és ínycsiklandó videóra számíthatnak a nézők a következő hónapok során. Sajtókapcsolat

Az ALDI Magyarország YouTube-csatornáját itt találjátok.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...