William Goldenberg

New Yorki vagyok, ott tanultam édesapámtól főzni az éttermében. Tizenegy éve élek Budapesten. 

Név: William Goldenberg

Életkor: 38

Foglalkozása: amerikai foci edző, befektetési tanácsadó

Kedvenc ízvilág: füstölt húsok

Kedvenc szakács: Marco Pierre White

Kedvenc saját recept: NY Style Pastrami

Kedvenc recept: Texas Style BrisketSaját specialitás: BBQ és füstölt húsok

New Yorki vagyok, ott tanultam édesapámtól főzni az éttermében. Tizenegy éve élek Budapesten. Hobbim az amerikai foci és a BBQ, es ezek nagyszerű kombinációi ;)

A Magyar Amerikai Futball Válogatott edzője vagyok, előtte Árpa Attila csapatát, a Farkasokat edzettem 9 évig. Imádom ezt a sportot is, a főzés mellett ez a második nagy szerelmem.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...