Viszlát fagylalt, hiányozni fogsz!

Nyáron az egyik legjobb dolog fagyit nyalni, és valljuk be őszintén, nincs annál szomorúbb, amikor ezek az édes finomságok pillanatok alatt eltűnnek.

Persze így a nyár végének közeledtével érdemes belehúzni a fagyizásba és a házi fagyik legyártásába, ha nem akarsz keserű szájízzel pát inteni a fagyiszezonnak. Meg egyébként is, nincs annál lehangolóbb, mint a szemünk előtt olvadó fagyikat megkönnyezni. Bár gyönyörűen mutatnak ezek a makrófelvételek és kész izgalom minden másodpercük, mi azért eléggé sajnáljuk ezeket a rövid életű, színes és édes jégkrémeket.

Az olvadó videós egyébként az a Macro Room nevű kreatív csapat készítette, akik küldetésükként a timelapse makróvideók filmezését választották - különböző kísérleti témákra.

Megkívántad a fagyit?

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...