A szilveszter szinte elképzelhetetlen virsli nélkül. A hosszúkás rudakból készülő fogások ugyanúgy hozzátartoznak az ünnephez, akárcsak a karácsonyhoz a bejgli és a töltött káposzta. Jöhet a baromfi- vagy sertésvirlsi, mű- vagy juhbeles, az év utolsó éjszakáján nem maradhatnak el a változatos virslis harapnivalók! Csomagolhatjuk leveles vagy kelt tésztába, ahogy tetszik – ezek a verziók általában pillanatok alatt elfogynak, érdemes dupla adagokkal készülni az óévbúcsúztatóra. Aztán a frankufurti leves elmaradhatatan kellékeként vagy éppen hidegtálak, saláták alkotóelemeként is felhasználhatjuk, de ha egyszerűen csak sütjük-főzzük, netán hot-dogot készítünk belőle, azzal sem tévedhetünk!
{ GALÉRIA = title:Virslis%20partifalatok%20szilveszterre!, 0,1,2,3,4,5,6,7,8 }