VinCE Budapest Wine Show 2017

Március 17 - 19. között immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a VinCE Budapest Wine Show, ahol most több mint 160 kiállító várja majd a bor szerelmeseit.

Minden évben ez idő tájt kerül megrendezésre az öt csillagos Corinthia Hotel Budapestben helyet kapó VinCE Magazin által szervezett rendezvény, a VinCE Budapest Wine Show.

A rendezvény az elmúlt 7 évben a borszakma legjelentősebb alakjait hozta el nekünk Budapestre.

Ez idén sem lesz máshogy!

A hazai kiállítók mellett számos külföldi kiállítóborai és pezsgői is megjelennek a kínálatban. A látogatók a kiállítás során ültetett borkóstolókon és workshopokon kóstolhatnak, tanulhatnak, és olyan jelentős borszakemberekkel találkozhatnak, mint

  • Miguel A. Torres,
  • Jean-Babtiste Lécallionvagy
  • Clover Taittinger, aki például személyesen mutatja be a Taittinger pezsgőház tételeit.

A VinCE páratlan élményt kínálazoknak, akik szeretik a kiváló minőségű borokat. A három napos rendezvényen több mint 160 kiállító várja majd a vendégeket, akiknek több mint 1000 bort kínálnak kóstolásra.

A teljes programot itt tudjátok megtekinteni, a jegyárakról pedig itt tudtok tájékozódni!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...