A világ ma is megérett a pusztulásra: itt a Zombie Frappuccino

A Starbucks Amerikában október 26-án dobja piacra legújabb frappuccinóját, a Frappulát. Ez az ital nem való gyenge idegzetűeknek - állítólag. 

Nem a sütőtökös-fűszeres latte az egyetlen kávékülönlegesség, amivel a Starbucks idén ősszel bevezet az USA-ban. A pekándiós-juharszirupos latte mellett a Zombie Frappucino lesz a halloweeni szezon nagy dobása.

Az október 26-án debütáló, jeges alapú ital atomerőmű-mosófolyadékot idéző zöld színben pompázik, amit a karamelles almapornak köszönhet a Zombie Frappucino. Az italt elvileg agyvelőre emlékeztető, pirosra színezett tejszínhabbal dobják majd fel - írja a Delish.

A Zombie Frappuccino hírét egyelőre csak a cég baristái szivárogtatták ki, a Starbucks még nem jelentette be új italát.

A kávézómulti vásárlói 2015-ben és 2016-ban is a Drakula által inspirált Frappulát iszogathatták a halloweeni időszakban. Ez a mocaccinós szósszal készült italt tejszínhab és eperszósz varázsolta véresen finommá.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Amire mindig tudni szeretted volna a választ: Hogyan került George Clooney a pizzásdobozra?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...